Új profilunk – Grafikai tervezés

 

-logo-és arculat tervezés

Az egyedi logó egy cég alappillére. Ha szeretnél ütős első benyomást kelteni, ha ki akarsz tűnni versenytársaid közül, fontos az átgondolt és tudatos tervezés. Sőt a teljes arculat céged egyik leghatékonyabb marketing eszköze, ami később az értékesítést és figyelem felkeltést is elősegíti. Az első pillanattól kezdve pozitív benyomást kelt, magabiztosságot sugall ügyfeleid felé és jelentősen befolyásolhatja az üzlet sikerének esélyét is!

m-ad cég logó

– egyedi névjegykártya tervezés

A névjegykártya még ma is nélkülözhetetlen az üzleti életben. Kézzelfogható, maradandó megoldás, rohanó világunkban. Lényeges arculati elem, amely hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a bemutatkozást. Mégis hogy adhatunk új lendületet, modern hatást időtlenségének? Plasztik kártyával…… A plasztik kártya a jövő megoldásainak egyike! A hagyományos kártyákkal szemben jelentős előnye, hogy egyedülálló, exkluzív, praktikus és időtálló! Könnyen kezelhető nem szakad, nem törik, nem gyűrődik.

nevjegy

– szórólap tervezés és terjesztés

Az internet korát éljük ennek ellenére a nyomtatott marketing eszközök jelentősége sem szorult háttérbe. Jól megszerkesztett szórólapod, kiadványod céged képviselője lehet, mely a jövőben reklámozni fog téged! Még ma is a reklám legkedveltebb terjesztési módszere! Ezen kívül az alábbi grafikai munkákban lehetünk még segítségedre: plakát, meghívó, tányéralátét, levélpapír, ajándékkártya, reklámtábla, molinó ……….

hirdetés_kápolnásnyék

Keressen bátran és kérje ajánlatunkat!